Weerbericht:
Vanavond regen. Ook morgen nat.
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond na val van paard Oostkapelle

Toegevoegd: 24-10-2022, 08.13 uur
Ambulancemedewerkers ontfermden zich over de vrouw.
Ambulancemedewerkers ontfermden zich over de vrouw.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - In Oostkapelle is zaterdagmiddag een vrouw gewond geraakt toen ze van haar paard viel. De politie verleende assistentie.


De ruiter viel rond 16.30 uur van haar paard. Volgens de politie viel ze tegen een boom en liep het paard vervolgens ‘los’ rond. Een andere ruiter wist het paard te vangen en omstanders te waarschuwen. De hulpdiensten werden gebeld en zowel de politie als de ambulancedienst gingen ter plaatse.

De ambulancemedewerkers hebben zich over de ruiter ontfermd. De politie heeft de zorg voor de paarden op zich genomen. “Ter plaatse hadden we ook een collega met veel verstand van paarden. Haar hulp kwam dus goed van pas”, zo vertelt de politie op social media.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren