Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Slachtoffer Scharendijke is 32-jarige vrouw uit Vlaardingen

Toegevoegd: 03-11-2022, 11.45 uur
Foto 2 van 6

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark Korshuize (3-11-2022 om 18:49)
Wat een reacties, je mag daar niet inhalen. Dus al had je daar op de fiets gereden maakt niet uit. Heel veel sterkte voor de na bestaande
Dennis (3-11-2022 om 16:49)
@renata Het is een naaste van Erik. Voor mij ook een bekende.
@Renata (3-11-2022 om 16:24)
Wat Erik zegt is niet geheel onjuist. Dat de bewoording emoties oproept is heel begrijpelijk, maar feit is en blijft dat kleine lichte auto's weinig kans hebben tegen grotere en zwaardere auto's. Als de bestuurder van de Audi een grote zware SUV tegen was gekomen had het ongeluk ook heel anders afgelopen. Neemt niet weg dat dit natuurlijk weer een verschrikkelijk ongeluk is.
Johan (3-11-2022 om 16:07)
In een grote degelijke auto heb je idd een veel betere overlevingskans dan in een klein en licht koekendoosje. Dom van de overheid dat ze autorijden zo duur maken dat je welhaast noodgedwongen in zo´n klein en kwetsbaar karretje moet rijden om autorijden nog enigszins te kunnen betalen. Deze vorm van beprijzen kost aantoonbaar mensenlevens. Desalniettemin sterkte voor de nabestaanden van de overleden dame en voor de gewonde automobilist.
J (3-11-2022 om 15:42)
Als je zo vreselijk ongeluk veroorzaakt en er levend af kom. Direct voor ze leven vast zetten. Maar nee, je krijg mestaal niks in dit land. Daarom geven zulke mensen niks om hou ze in verkeer moeten rijden. Veel en veel te soft zijn ze met straffen op meerdere punten. Sterkte aan alle nabestaanden en hulpverleners
Nina (3-11-2022 om 15:27)
Wat een verschrikkelijk ongeluk, een vrouw in de bloei van haar leven weggeruk van iedereen die haar liefheeft. Ik wens een ieder die haar moet missen heel veel sterkte toen, je zal zulk nieuws krijgen.
Cookie-instellingen beheren