Weerbericht:
Bewolkt met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Brievenbus in brand bij supermarkt in Goes

Toegevoegd: 04-11-2022, 09.14 uur
De post kon gespaard blijven.
De post kon gespaard blijven.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Bij het winkelcentrum bij de Dirk van den Broek in Goes heeft vrijdagmorgen brand gewoed in een postbus. De brandweer heeft de brand geblust.


De brand werd omstreeks 08.45 uur aan de Beukenhof door een oplettende voorbijganger opgemerkt. De brandweerlieden van brandweerpost Oranjeweg kwamen zonder spoed ter plaatse. Na een kort onderzoek bleek dat er een klein brandje woedde in de postbus.

De brandweer heeft met een blusser de brand geblust. De post die in de postbus zat, kon gered worden. Postnl zal worden ingelicht over de schade die aan de bus is overgebleven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (4-11-2022 om 14:51)
@Bert Zonder enig bewijs, getuige etc is het oordeel al geveld. Knap.
Objectief (4-11-2022 om 14:51)
@Bert, waarom direct negatief wijzen naar vuurwerk ? Door gefrustreerde mensen die direct hoog in emotie gaan zoals u is straks alles verboden. U zat vroeger op de bank met de armen over elkaar? Misschien was het een peuk? Een brandend stukje papier erin? Dat kan allemaal net zo goed hoor. Bij vuurwerk is er niets meer van dat ding over. Een kwa jongens streek zal t geweest zijn. Erg vervelend en mag niet gebeuren. Maar ik zie liever deze streken (want rotzooi trappen gebeurd toch wel) dan de messen op zak en steekpartijen! Bovendien is er niemand gewond en zelfs de post is nog gered. Hulde aan de Brandweer!
Truus (4-11-2022 om 12:06)
Lekker dan, je zal maar net belangrijke post in deze brievenbus hebben gedaan… Het zal idd weer dat verschrikkelijke vuurwerk weer zijn geweest, wanneer wordt dat nou eindelijk eens verboden…?
Willem (4-11-2022 om 11:37)
Kleine pyromanen kunnen ook grote worden. Laat ze hun eigen bezittingen in brand steken. De maatschappij draait overal op voor de kosten. Nog even, eind december dan hebben ze een vrijbrief om te vernielen, voor miljoenen schade elk jaar. Gelukkig ben ik netjes opgevoed, dat bestaat haast niet meer.
Bert wijnald van de wijngaard (4-11-2022 om 09:48)
vast weer kinderen met dat ROT vuurwerk.... hoe kan er anders zomaar brandje ontstaan.. camera beelden in de omgeving misschien eens bekijken ? heeft er iemand niets gehoord? ( een knal.. ) word steeds gekker tegenwoordig. Hard straffen, begint bij de ouders...!
Cookie-instellingen beheren