Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 30 km

Gewonde bij ongeluk motorcross Axel

Toegevoegd: 09-11-2022, 14.47 uur
Naast de ambulancedienst werden ook de politie en de brandweer ingezet.
Naast de ambulancedienst werden ook de politie en de brandweer ingezet.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

AXEL - Bij een ongeluk op het motorcrossterrein aan de Lageweg in Axel is woensdagmiddag iemand gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Volgens een politiewoordvoerder raakte een crosser rond 13.20 uur gewond. Het slachtoffer was even buiten kennis. Voor hem werden de hulpdiensten gewaarschuwd. Naast de ambulancedienst kwamen ook de politie en de brandweer ter plaatse.

Even na 14.00 uur werd de gewonde motorcrosser met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Volgens de politie was sprake van een eenzijdig ongeluk. Verdere omstandigheden zijn nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
tom (11-11-2022 om 06:04)
Weet je wat het is Dirk? Het is iedere keer achteraf hiero, men zou hier nog naar het slachtoffer in kwestie lopen als deze op de brankaard ligt met een gebroken nek en allerlei ongegronde verwijten gaan lopen maken over de situatie; ACHTER-AF! En je mag je wel met iemand bemoeien maar verwacht dan ook een weerwoord; een discussie is geen eenrichtingsverkeer ookal kom je misschien uit een "tijd" dat dat wel zo leek, het is nooit zo geweest. En dat de zorg nu duur is komt heus niet door een paar ongelukken op een crossbaan; wij als jongeren zouden ook de vinger naar de ouderen kunnen wijzen; lekker je hele leven lang roken en verkeerd tillen en dan nu een beetje als een zoutzak in een verzorgingstehuis zitten, jaja. Pot verwijt de ketel he?
Dirk in de weij (10-11-2022 om 19:17)
Even een herinnering dat je voor een ski-ongeluk ook extra verzekert. Voor jachtsport net zo. De lichtgeraaktheid spat ervan af. Dat iemand zich waagt te bemoeien met jouw heilige hobby is treurig genoeg al te veel. Vervolgens wordt er van alles bij gehaald, tot arbeidsongelukken aan toe. Terwijl daar natuurlijk wel degelijk een verzekering van de werkgever achter de schermen speelt. Geldof heeft een goed punt in een tijd waarin de zorgt onbetaalbaar begint te raken. Eens, pak impulsieve adrenalineverslaafde types goed aan. Laat ze zich maar verplicht extra verzekeren. Ik maak nooit ongelukken dus waarom is die WA ook alweer verplicht? Categorisch een prikkelende mening als azijn wegzetten bewijst dat hier de pot de ketel verwijt.
anon (10-11-2022 om 13:10)
@mijnmening, mijn zege heb je!
ikke (10-11-2022 om 12:23)
@J Geldof daar hebben we nu juist een ambulance voor. Als jij morgen naar buiten gaat en je donderd op je snuffert zeggen we toch ook niet betaal het zelf maar? Wat een onzin man.
Rene (10-11-2022 om 08:43)
Aan alle azijnzeikers; zullen we de bedrijven in Vlissingen Oost dan ook maar gelijk sluiten omdat daar ook elke keer zware bedrijfsongevallen plaatsvinden? Niet zelden met fatale afloop. Sportongevallen zijn volgens types als J Geldof eigen schuld, dikke bult waarvoor het slachtoffer zelf voor gekozen heeft. In mijn optiek; beter een ongeval tijdens iets dat je leuk vindt dan tijdens een taak die je meestal uitvoert voor een ander. Gelukkig zijn er mensen die een ander wel iets gunnen. Zoals ik ook de zuurheid gun die J Geldof eigen is.
exportzeeuw (10-11-2022 om 08:01)
@Mijn mening. mee eens. gewoon je ding blijven doen. brandweer ambulance en politie worden betaald van belastingcenten die wij allemaal betalen. liever geld naar iemand die probeert lol te maken in het leven dan geld naar kansloze figuren die onze maatschappij binnen treden zonder ook maar ooit iets te hebben gedaan en van plan zijn ooit iets te willen gaan doen. want daar betaald iedereen ook voor
Cookie-instellingen beheren