Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Gewonde bij ongeval N62 Hoek, tegenpartij onder invloed

Toegevoegd: 12-11-2022, 17.33 uur
De tegenpartij reed onder invloed.
De tegenpartij reed onder invloed.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

HOEK - Bij een ongeval op de N62 bij Hoek is zaterdagmiddag een persoon gewond geraakt. De tegenpartij wordt er van verdacht onder invloed zijn voertuig te hebben bestuurd.


Het ongeval gebeurde omstreeks 16.05 uur ter hoogte van het viaduct bij de Hoekseweg. Door nog onbekende oorzaak raakten twee auto’s met elkaar in botsing en kwamen in de berm tot stilstand. Door de klap raakte één persoon gewond.

De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd. Na controle is dit slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis. Bij controle door de politie bleek dat de tegenpartij onder invloed was. Van welk middel is nog niet bekend. De politie handelt deze zaak verder af. De beide auto’s zijn geborgen door Kuzee.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
snorre (13-11-2022 om 09:51)
Weer een persoon onder invloed ,die brave autobestuurder ,en passagiers in gevaar brengen ,crupuul is het die onder invloed zijn,en zich in het verkeer begeven.
Cookie-instellingen beheren