Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Zoekactie naar vermiste vrouw (58) Terneuzen

Toegevoegd: 26-11-2022, 12.42 uur
Zoekactie naar vermiste vrouw (58) Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De 58-jarige vrouw uit Terneuzen die sinds donderdag wordt vermist, is nog altijd niet terecht. Om deze reden vindt vandaag een nieuwe zoekactie plaats. Het gaat om een particulier initiatief, zo meldt de politie.


De vrouw werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Roerstraat en de Ferlemanstraat. Ze werd voor het laatst rond middernacht gezien. Sindsdien ontbreekt van haar elk spoor. Volgens de politie zijn er momenteel geen concrete aanwijzingen voor de huidige verblijfplaats van de vrouw.

Vandaag wordt op particulier initiatief wel gezocht naar de vermiste vrouw. Volgens de politie is de zoekactie afgestemd met de politie. Tips over de vermissing zijn nog altijd welkom via het telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vreemd (29-11-2022 om 17:19)
Hoe deden ze dat bv rond 1900 als iemand vermist was? Zette ze toen ook zoveel man/vrouw-uren in?
Drica (27-11-2022 om 09:55)
Ik zie net op OZ een foto van haar.
Drica (26-11-2022 om 22:44)
Wat gek dat er zo kleinschalig gezocht wordt en dat er verder geen ruchtbaarheid hieraan wordt gegeven. De vorige week met die verdwenen moeder zat men er wel met1 strak op. Nu heb je een vaag signalement van meerdere in een ton Ik hoop van harte dat ze gevonden wordt en dat er een verklaring wordt gevonden voor haar tijdelijke verdwijning.
Cookie-instellingen beheren