Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Vrouw (33) overleden bij verkeersongeval op bedrijventerrein Nieuwdorp

Toegevoegd: 27-11-2022, 01.03 uur
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWDORP - Bij een verkeersongeval op een bedrijventerrein bij Nieuwdorp is zaterdag aan het eind van de avond een 33-jarige vrouw om het leven gekomen. Ze raakte bekneld tussen een trailer en een bedrijfsbusje.

Het fatale ongeval gebeurde omstreeks 23.10 uur op het terrein van een bedrijf aan de Oostenrijkweg op Vlissingen-Oost. Voor het ongeval werden diverse hulpdiensten, waaronder de brandweer opgeroepen. De hulpdiensten konden ter plaatse niets meer voor het slachtoffer betekenen.

De politie doet onderzoek naar het ongeval.  Volgens de politie ter plaatse is de vrouw door nog onbekende oorzaak bekneld komen te zitten tussen een bedrijfsbusje en een trailer. Het slachtoffer is afkomstig uit het dorp 's-Heer Hendrikskinderen.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jason (27-11-2022 om 15:50)
Je werkt daar maar je weet blijkbaar niet hoe het werkt er zijn voldoende zaken op het terrein dat afgesloten dienen te worden en dat gaat niet als je in je auto blijft zitten. Je kan beter je steun betuigen ipv speculeren, rust in vrede
bram goeree (27-11-2022 om 13:54)
sterkte voor de nabestaanden en de hulp verleners
Franky (27-11-2022 om 10:02)
Ik werk daar, maar hoe kun je in vredesnaam bekneld komen te zitten tussen een busje en een trailer. Verhaal is vaag, en vermoed dat het ook niet klopt. Ps. Je mag je voertuig sowieso niet verlaten op de terminal, juist om ongelukken te voorkomen. Triest dat dit gebeurd is en sterkte aan de nabestaanden.
Albert (27-11-2022 om 09:50)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden
Cookie-instellingen beheren