Weerbericht:
Vannacht en morgenochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Wildkampeerders beboet bij station Kapelle-Biezelinge

Toegevoegd: 27-11-2022, 10.45 uur
Wildkampeerders beboet bij station Kapelle-Biezelinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE - De wijkagenten van Kapelle hebben vannacht een stel bekeurd voor wildkamperen in Kapelle. De mensen zijn weggestuurd van hun kampeerlocatie.


De agenten zagen de twee personen bij hun opgezette tent bij het NS-treinstation van Kapelle-Biezelinge. De mensen waren daar aan het wildkamperen. De agenten hebben de vakantiegangers een bekeuring gegeven. Daarnaast is het stel gesommeerd om elders onderdak te zoeken of hun tent bij een camping op te zetten.

Volgens de Nederlandse wetgeving moet een burgemeester toestemming geven voor het wildkamperen binnen zijn/haar gemeente. Hiervoor dient vooraf een vergunning worden aangevraagd. Als die vergunning niet verleend wordt, dan is het nergens toegestaan wild te kamperen.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daniel (28-11-2022 om 15:20)
Man man man, Ongeacht of het handig is of niet, zie ik hier een hoop mensen die het wel uitgehouden hadden 82 jaar geleden.
Jumbo (27-11-2022 om 14:38)
Moet je eens kijken op de zeedijk bij Westkapelle , staat gewoon bijna vol snachts
mar (27-11-2022 om 13:02)
@Sonja dat is al iets voor Handhaving tegenwoordig, daar gaat de politie niet zo gauw meer controleren. Doen ze op parkings binnen de bebouwde kom ook wel. Altijd gevaarlijk als er brand uitbreekt of er gebeurd een ongeval. Het mag niet.
bert kaiser (27-11-2022 om 11:56)
kamperen in een tent? met dit weer ? dan kan je ze beter naar Kloetinge sturen
Cees (27-11-2022 om 11:53)
Te beroerd om naar een camping te gaan. Goed opgetreden.
Sonja (27-11-2022 om 11:06)
De laatste dagen zien wij geregeld campers staan op het parkeerterrein van Nollebos Vlissingen, mag ook wel gecontroleerd worden !
Cookie-instellingen beheren