Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist komt met schrik vrij bij crash op Deltaweg (A256)

Toegevoegd: 27-11-2022, 17.03 uur
Foto 7 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (29-11-2022 om 18:18)
Duizenden voertuigen per dag passeren hier en niemand heeft last van een beetje regen en rubberige weg, op een Golfje met grote wielen en donkere raampjes na. Allemaal lariekoek van wegpiraten en hun sympathisanten. Wat dat betreft heeft Grote Smurf gewoon gelijk. Kom jaarlijks ook tientallen keren over dit punt en heb nooit de 'vangrail gekust' zoals Pieter het verwoord.
Grote Smurf (28-11-2022 om 22:21)
Kennelijk kent de man die hier verongelukt is veel mensen die hier voor hem opkomen door te vertellen dat dit met normale snelheid kan gebeuren. Tja, dan vliegt dus iedereen daar uit de bocht natuurlijk, niks bijzonders want de meesten passen hun snelheid aan. Wat een volgekken hier die de actie van deze automobilist proberen te verdedigen met leugens. :) Kan er alleen maar om lachen. Groetjes van een vrachtwagenchauffeur die deze bocht wel 600 keer heeft genomen, inclusief met auto.
pieter (28-11-2022 om 17:42)
Ik krijg in ieder geval nooit zo vlug een complete krachtbron uitgebouwd,zal wel een gevalletje nat wegdek dat goed glad is geworden door rubber van vanden (is een bocht ee ) en dan ga je er gewoon vanaf ,heeft niks met snelheid te maken kan ook gewoon met 55 km gebeuren (zelf meegemaakt vangrail gekust)
h.endrik (28-11-2022 om 13:29)
Allereerst vind ik niet dat jullie zo kunnen reageren op dit bericht. jullie kennen de bestuurder niet en denken duidelijk niet na over wat jullie insturen. Hierbij Ga ik dan denken bij wie zit er nou echt een schroefje los? groetjes
Vlissinger (28-11-2022 om 13:24)
Voor die types (zoals Ronnie en Trousers) die het handje boven het hoofd houden van dit soort idioten. Feit, dit is gewoon veels te hard gegaan want anders ligt dat motorblok niet op straat. En natuurlijk ook nog eens op een nat wegdek in zo'n lekkere uitlokkende bocht. Hoe dom kun je zijn als je zelf niet kan inzien wat hier is gebeurd? Dus niks vooroordelen maar gewoon feiten.
Ronald Bek (28-11-2022 om 10:42)
Telefoons , telefoons, beeldschermen etcetera Dat is tegenwoordig de reden van die ongelooflijk vele eenzijdige ongevallen, simpel. Zeker op wegen als deze of een hele rechte A58
Cookie-instellingen beheren