Weerbericht:
Vanmiddag droog en perioden met zon. Vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Oververhitte oven zet woning vol rook in Sint Philipsland

Toegevoegd: 01-12-2022, 15.32 uur
Oververhitte oven zet woning vol rook in Sint Philipsland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SINT PHILIPSLAND - Een oververhitte oven zette woensdagavond een woning vol rook. De brandweerlieden van Sint Philipsland werden ingezet bij deze woningbrand.


De brandweerlieden werden omstreeks 18.55 uur door een centralist van de alarmcentrale ter plaatse gestuurd bij de woning aan de Krammerstraat. Een oplettende buurtbewoner had een rookmelder horen afgaan en had de brandweer gebeld.

Toen de brandweerlieden ter plaatse kwamen, bleek inderdaad de woning vol rook te staan. Bij de controle in het pand bleek dat er sprake was van een oververhitte oven. De brandweer heeft de woning geventileerd en stichting Salvage ingeschakeld om de bewoners te helpen bij de afhandeling van de geleden schade.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren