Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet voor melding Zierikzee

Toegevoegd: 24-12-2022, 13.20 uur
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - Een traumahelikopter is zaterdag aan het begin van de middag geland langs de N59 bij Oosterland. Hier vond een rendez-vous plaats met de ambulancedienst naar aanleiding van een incident in Zierikzee.


Twee ambulanceteams, de brandweer en de politie werden vanaf 11.30 uur naar een adres aan de Scheepstimmerdijk in Zierikzee gestuurd. Dit na een melding van een ernstig incident. Rond 11.45 uur werd ook een traumateam ter plaatse gevraagd. In eerste instantie werd de traumahelikopter uit Nijmegen opgeroepen maar uiteindelijk nam het team van de helikopter uit Rotterdam de melding voor haar rekening.

Rond 12.25 uur landde de traumahelikopter naast de Oud Heiligeweg in Oosterland, pal naast de N59. Ter plekke was een rendez-vous afgesproken met de ambulanceteams. Rond 12.45 uur wed de patiënt overgebracht naar de helikopter om vervoerd te worden naar een ziekenhuis. Rond 12.55 uur steeg de helikopter met patiënt weer op richting Rotterdam.

Vanwege de rendez-vous zette Rijkswaterstaat samen met de politie de Oud Heiligeweg tijdelijk af.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren