Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeval A58 Kruiningen mogelijk onder invloed van drugs

Toegevoegd: 06-01-2023, 12.04 uur
De bestuurder heeft een bloedtest moeten ondergaan.
De bestuurder heeft een bloedtest moeten ondergaan.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN – De bestuurder van de personenauto die gisterenavond van de A58 reed, was mogelijk onder invloed van drugs. Het onderzoek loopt nog.


De bestuurder raakte donderdagavond omstreeks 21.35 uur door een stuurcorrectie van de weg. 'Hij merkte wellicht de werkzaamheden te laat op', aldus een woordvoerder van de politie. De bestuurder van 23 jaar uit ’s-Gravenpolder en zijn bijrijder van 26 uit Goes zijn beide met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Bij de bestuurder is bloed afgenomen vanwege de verdenking van drugsgebruik.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (6-1-2023 om 13:52)
Onder invloed alleen al een auto besturen is mega lomp, laat staan dat je gewoon passagiers in je auto hebt die je dan ook in gevaar brengt. Zo zie je maar weer, stap nooit bij zo'n leeghoofd in de auto ook al zeggen ze nog zo geweldig te kunnen rijden. Gelukkig zijn de wegwerkers niet geraakt. Veel succes voor de bijrijder.
zeeuw (6-1-2023 om 13:50)
boontje komt om zijn loontje
Johan (6-1-2023 om 12:48)
De mercedes (van paps en mams?) is zo te zien ook overleden. Wanner de bestuurder echt onder invloed heeft gereden dan zal de verzekering geen geld geven voor een nieuwe.
Cookie-instellingen beheren