Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Melding schoorsteenbrand in Tholen blijkt loos alarm

Toegevoegd: 10-01-2023, 23.23 uur
Melding schoorsteenbrand in Tholen blijkt loos alarm
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN - De brandweerlieden van Tholen hebben dinsdagmiddag een controle uitgevoerd bij een woning in Tholen. Er waren mogelijk vonken waargenomen bij een schoorsteen.


De melding van de schoorsteenbrand kwam omstreeks 17.30 uur binnen bij de alarmcentrale. Buurtbewoners hadden bij een woning aan het Klinket in Tholen vonken uit een schoorsteen zien komen. Volgens de bewoner zelf was er niets aan de hand, zo meldt de brandweer.

De brandweerlieden zijn in overleg met de meldkamer toch ter plaatse gegaan om te controleren of er daadwerkelijk geen sprake was van een schoorsteenbrand. Dit bleek te kloppen. Er was geen sprake van een schoorsteenbrand.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren