Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 61 km

Zwaargewonde in Axel na val van balkon

Toegevoegd: 11-01-2023, 21.54 uur
Door: Eugène Harthoorn

AXEL – Een persoon is woensdagavond ernstig gewond geraakt nadat deze van een balkon af viel in Axel. Onder andere het Mobiel Medisch Team vanuit Rotterdam werd ingezet.


De hulpdiensten kregen omstreeks 20.15 uur de melding binnen van een incident aan de Jan Steenstraat in Axel. Toen de eerste ambulancemedewerkers ter plaatse kwamen, bleek dat er een persoon van een balkon was gevallen. De reling had het begeven en was met pluggen en al naar beneden gekomen.

Omdat het slachtoffer ernstig gewond was geraakt bij het incident werden er nog een tweede ambulance en een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. De traumahelikopter landde buiten de stad. Het slachtoffer is door het medisch personeel onderzocht en hierna met spoed naar een ziekenhuis in België gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (15-1-2023 om 09:34)
met pluggen vastzetten is te zwak--keilbouten boven elkaar zijn veel beter en betrouwbaar.
Bennie (12-1-2023 om 22:13)
Kijk,,,,,u kunt woongoed wel ter verantwoording roepen, maar is het niet , dat er ook nog zoiets bestaat als zelfreflectie? zo dat als er iets niet in in orde is in uw woning kunt u bij woongoed zowel digitaal als telefonisch een reparatie verzoek indienen? Wat ik wil zeggen, hoe ernstig het ook is dat men zelf ook eerder kan ingrijpen om zo iets dramatisch als gisteren te voorkomen? Dit is niet bedoeld naar het slachtoffer, maar in het algemeen. Als je belt naar woongoed met een mankement in je woning, komen ze dat repareren. Zo ervaar ik de service van woongoed al meer dan 40 jaar
Ineke (12-1-2023 om 14:18)
Wat een drama. Heel veel sterkte voor de familie. Wij hebben onze woning g gekocht van de woningbouw. Er was al 10 jaar geen onderhoud gepleegd. Maar omdat we er graag woonden ook nooit gedacht aan verhuizen. Nu lekker alles in orde en veel woongenot. Laar deze verhuurbedrijven als ze zelf het onderhou niet kunnen doen deze voor een redelijke prijs dan te koop zetten maar niet blijven incasseren en alleen proberen winst te maken
Liesje (12-1-2023 om 06:01)
Onderhoud is vaak slecht gesteld, woningbouwcorporaties bezuinigen en dat is niet goed. Balkon met pluggen. Slecht gesteld met onderhoud .
jansteen (12-1-2023 om 02:19)
deze huizen zijn van WOONGOED, deze huizen worden zeer slecht onderhouden door woongoed. dat zie je wel weer. dat een reling van een balkon op 4 punten geankerd zit in de muur, het door goed onderhoud nooit en tenimmer naar beneden kan flikkeren. er is ook niemand van woongoed terplaatsen gekomen na het ongeval. de reling ligt nog steeds op straat na dat de hulpdiensten waren vertrokken. SCHANDALIG!!!!!! . woongoed is hier de dader en moet vervolgd worden hiervoor. dit mag NOOIT meer gebeuren. heel veel sterkte voor deze man en zijn vrouw en kindje. nogmaals in en in triest.
bert kaiser (12-1-2023 om 00:40)
welke idioot zet een hekwerk met pluggen vast , staat vast niet in het bouw besluit . hoop dat het goed komt met die jonge man
Cookie-instellingen beheren