Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Snorfietsers zonder helm bekeurd in Oostburg

Toegevoegd: 18-01-2023, 20.33 uur
Snorfietsers zonder helm bekeurd in Oostburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

OOSTBURG - Door wijkagenten van de gemeente Sluis zijn woensdagmiddag twee snorfietsbestuurders in Oostburg bekeurd voor het niet dragen van een helm. Ook werd er één persoon aangehouden wegens het niet op zak hebben van een identiteitsbewijs.


"De aangehouden persoon bleek bij insluiting wel degelijk een identiteitsbewijs op zak te hebben, maar weigerde deze op straat te tonen", laten de wijkagenten uit Sluis weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (19-1-2023 om 21:23)
Wist niet eens dat snorfietsbestuurders nu ook een helm op moeten. De (elektrische)fietsen zijn zeker de volgende die aan de beurt zijn. Misschien eens meer inzetten op gezond verstand in plaats van al die (schijn)veiligheidswetten van vandaag de dag. Zal de tijdsgeest wel zijn...... :-)
Cookie-instellingen beheren