Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer ingezet voor benzinelucht in woning Nieuwerkerk

Toegevoegd: 21-01-2023, 14.10 uur
Brandweer ingezet voor benzinelucht in woning Nieuwerkerk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWERKERK – De brandweerlieden van Oosterland zijn zaterdagmorgen ingezet voor een benzinelucht in een woning in Nieuwerkerk. Goede ventilatie hielp.


Door bewoners van een woning aan de Ooststraat in Nieuwerkerk werd omstreeks 10.50 uur een benzinelucht geroken. Hierop hebben zij de brandweer gebeld. De brandweerlieden van Oosterland kwamen zonder spoed ter plaatse en namen zelf de geur ook waar. Voor de zekerheid werd ook de Officier van Dienst van de brandweer ter plaatse gestuurd. Deze beschikt namelijk over diverse meters, aldus de brandweer.

Na meting bleek dat er weinig aan de hand was. Hierop is de bewoners geadviseerd om de woning te ventileren. Na enige tijd sloeg dit aan en kon de brandweer retour naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren