Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Persoon gestoken bij vechtpartij bij Kolveniershof Goes

Toegevoegd: 26-01-2023, 18.43 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij het Kolveniershof in Goes is aan het begin van de avond iemand gewond geraakt. Volgens de politie was er sprake van een vechtpartij waarbij een persoon gestoken is.


Het incident vond rond 18.15 uur plaats in de buurt van de Albert Heijn-supermarkt. Ambulancepersoneel heeft zich over de gewonde ontfermd. Enkele minuten na de melding werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen maar de komst hiervan werd geannuleerd toen het traumateam ter hoogte van het Haringvliet vloog.

Volgens een woordvoerder van de politie is er voor zover bekend een vechtpartij geweest waarbij het slachtoffer is gestoken. Deze is voor medische zorg naar het ziekenhuis gebracht. Het onderzoek is in volle gang. Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen gedaan. 

Zie ook:

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (27-1-2023 om 13:21)
En daar gaan we weer, opnieuw gedoe met messen. Jammer dat extra zwaar straffen helaas een zeer beperkt effect heeft. Dit al tot in den treuren aangetoond middels divers wetenschappelijk onderzoek. Je zal naar de (maatschappelijke)oorzaken moeten kijken en daar op in zetten.
stolk (27-1-2023 om 12:59)
dit was een kwestie van tijd het word getolereerd fietsenstalling is ook hangplek
Sonja (27-1-2023 om 10:55)
met een mes steken moeten ze 10 jaar zitten op gaan zetten, je mag geen mes bij je hebben, laat staan iemand steken, opzettelijk meegenomen dus !
VdVonck (27-1-2023 om 10:37)
Helemaal mee eens Dave! Vanaf de Bibliotheek tot aan de AH staat het dagelijks vol met die randfiguren. Bij de bieb is de politie ook regelmatig aanwezig hierdoor.
Dave (26-1-2023 om 21:34)
Als je ziet wat voor volk er altijd staat te ‘hangen’ verbaasd het me niets
Cookie-instellingen beheren