Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 212 km

Traumahelikopter geland voor incident Kapelle

Toegevoegd: 27-01-2023, 21.23 uur
Door: Reinoud Hiemstra

KAPELLE - Op vrijdagavond heeft in het sportcentrum aan de Vroonlandseweg in Kapelle een incident plaatsgevonden. Hierbij is een kind gewond geraakt.


Het incident vond rond 19.30 uur plaats aan de Vroonlandseweg. Direct werden er meerdere hulpdiensten ingezet. De medewerkers van de ambulancedienst kwamen ter plaatse en hebben het slachtoffertje nagekeken. De hulp van het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werd ingeroepen. De traumahelikopter uit Rotterdam landde rond 20.00 op de parkeerplaats van de voetbalvereniging aan de Vroonlandseweg. Het slachtoffertje werd met de ambulance naar de helikopter gebracht. 

Omstreeks 20.40 uur kon de helikopter opstijgen om het slachtoffertje naar Rotterdam te brengen. Wat de toedracht van het incident is geweest, is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren