Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brandweer blust containerbrand Goes

Toegevoegd: 01-02-2023, 18.09 uur
De brandweer had enige tijd nodig de brand te blussen. De brandweer had enige tijd nodig de brand te blussen.
De brandweer had enige tijd nodig de brand te blussen.
© Foto: Patrick Menheere
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Aan de Pearyweg in Goes heeft enige tijd een containerbrand gewoed. De brandweer heeft enkele uren moeten blussen. 


De brand werd rond 11.00 opgemerkt waarna direct de hulpdiensten werden ingeschakeld. De brandweer kwam snel ter plaatse om de brand blussen. Omdat de brandweerlieden enkele uren bezig waren met het blussen van de brand, werd de brandweer uit Krabbendijke opgeroepen om de brandweerlieden van lunch te voorzien.

De inhoud van de container was niet bekend maar kan als verloren worden beschouwen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Albert (2-2-2023 om 18:37)
@Arie de post Krabbendijke heeft de 'cateringkar' in beheer. Dus die worden bij langer durende incidenten opgeroepen om de hulpverleners van hun natje en droogje te voorzien
Arie (1-2-2023 om 20:52)
Een brand in Goes, en dan assistentie vanuit Krabbendijke? Heeft Goes geen genoeg brandweerlieden? Korps Oranjeweg en korps Troelstralaan ?
Cookie-instellingen beheren