Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder auto in de sloot A58 reed onder invloed

Toegevoegd: 21-02-2023, 15.26 uur
De bestuurder belandde in de sloot.
De bestuurder belandde in de sloot.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

KRABBENDIJKE - De bestuurder die op maandagavond met zijn auto in de sloot langs de A58 bij Krabbendijke terecht was gekomen, heeft zijn rijbewijs mogen inleveren. De man bleek ruim drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken.


De 54-jarige man uit Spijkernisse reed op maandagavond de sloot in. De bestuurder had geprobeerd om in tegengestelde richting door de berm te rijden, waarna hij vast kwam te zitten. In een poging zijn voertuig uit de berm te rijden, belandde de auto in de sloot. De bestuurder werd ter plaatse aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Na onderzoek bleek de man 680 ug/l te blazen. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd. Omdat de man zijn rijbewijs niet bij zich had, werd zijn auto in bewaring genomen door de politie. De man heeft een verklaring afgelegd en is daarna weer in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed, het veroorzaken van gevaar op de weg en het zich niet kunnen legitimeren.

In zijn auto zaten nog twee pups. Die zijn naar een opvangadres gebracht door de politie. "Op het eerste gezicht mankeerden zij niets. De man mag de hondjes gaan ophalen als hij de gemaakte kosten vergoedt", heeft de politie laten weten


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren