Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Vrachtwagen verliest lading na ongeval A58 Krabbendijke

Toegevoegd: 24-02-2023, 14.13 uur - Update: 24-02-2023, 17.36 uur
Foto 21 van 21

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sylvia matthijsse (27-2-2023 om 23:40)
Zwarte vrachtwagen stond met pech op vluchtstrook de ander zag het niet en reed zijn auto stuk. Auto's zijn weggesleept nadat het doek en stalenbalken uit de achterste auto zijn gehaald en de weg vrij was van de kunstmestkorrels.
kees croos (27-2-2023 om 19:10)
Arnold, alvast heb je planken. dat houd de lading dan absoluut niet tegen. Want als het zeil aan 1 kant er af gerukt wordt, hou je het niet tegen. Spanbanden kruislings zou kunnen, maar dan wel met kunstof hoeken want die bigbags trek je allemaal naar beneden. Van die kunstof hoeken kan je er op leggen, dan kan je t vast zetten, maar ik denk dat heel deze vreemde situatie iets is, van inhalen, en per ongeluk de trailer heeft geraakt. Maar dan nog heb je niet zo.n schade. Zal me benieuwen wat er nu echt daar werkelijk is gebeurd. Of misschien ruzie onderling, Dat de een uitwijkt plots??? Idd Heel die A58 is een flop, Geen CADO.s En gelijk alles afzetten. Hop alles wegslepen naar de Meeuw. En weg snel open gooien .Politie houd van file.s!!
Arnold (25-2-2023 om 16:29)
En als het effe tegenzit, krijgt de chauffeur nog een boete wegen verkeerd geladen zijn. Bij een oplegger met zeildoek, moeten er als ie geladen is planken tussen de staanders zitten. Het zeildoek zal de lading als die gaat schuiven echt niet tegen houden. Aan de schade-kant kan de boel er uit gereden zijn, maar aan de andere kant zitten ze ook niet.
pietje (25-2-2023 om 13:34)
bij de wst tunnel , zijn ook CADo 'S AANWEZIG, maar vlgns mij nog nooit gebruikt want..........
Vlissinger (24-2-2023 om 23:25)
@Dave Skijndel, dat viel mij ook meteen op ja als chauffeur. Want je hoort als chauffeur zoveel mogelijk rechts te rijden. Dit is zo'n petmannetje die dus steeds inhaalt en regelmatig daarmee de doorstroming van het verkeer belemmerd. En dat voor die 2 minuten tijdwinst per rit. Tja, haastige spoed (in combinatie met moe zijn van de vele uren die je draait) is zelden goed.....
Michiel (24-2-2023 om 20:37)
Oei oei oei, al die stiksfof die de bodem in verdwijnt. Kan de stikstofkaart weer aangepast worden
Cookie-instellingen beheren