Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere buitenbranden in Kloosterzande en Ritthem

Toegevoegd: 01-03-2023, 19.49 uur
Beide branden konden snel bestreden worden door de brandweer.
Beide branden konden snel bestreden worden door de brandweer.
© Foto: Brandweer Oost-Souburg
Door: Eugène Harthoorn

RITTHEM – De brandweer is vandaag meerdere keren ingezet voor buitenbranden binnen de provincie. In beide gevallen betrof het een bermbrand.


De eerste buitenbrandmelding van de dag kwam omstreeks 15.55 uur binnen bij de meldkamer. Volgens de melder zou er een brand woedden aan de Grindweg naar Ossenisse bij Ossenisse. De brandweerlieden van Kloosterzande kwamen zonder spoed ter plaatse. Daar bleek inderdaad een stuk berm in brand te staan. Een fors gedeelte van de berm ging in vlammen op.

Aan het begin van de avond werden de brandweerlieden van Oost-Souburg naar de Oostelijke Bermweg in Ritthem gestuurd. Daar zou ook een buitenbrand woedden. Ter plaatse bleek dat er een rietkraag in brand stond. Met een straal hoge druk was de brand snel onder controle.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren