Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man (18) bekneld bij ongeval Aardenburg

Toegevoegd: 12-05-2007, 19.05 uur
Door: Politie Zeeland

AARDENBURG - Vrijdagavond rond 21.10 uur vond er op het verkeersplein Draaibrug, Provinciale weg N251 in Aardenburg een eenzijdig ongeval plaats.

Een 18-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed, komend uit de richting van Sluis, op het verkeersplein bij de afslag Draaibrug rechtdoor richting Aardenburg. Door onbekende oorzaak miste hij de bocht en kwam met het linkerwiel tegen een vluchtheuvel.

Hierdoor verloor hij de macht over het stuur, raakte een verkeersbord en kwam op de kop in een rechts naast de weg gelegen (droge) sloot tot stilstand. De man is met nekklachten, per ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis in Knokke.

De auto raakte totaal vernield.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren