Weerbericht:
Af en toe zon en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Waarschuwing voor gereedschapdieven

Toegevoegd: 10-05-2007, 22.00 uur
Door: Politie Zeeland

HEIKANT - Politie Zeeland waarschuwt bedrijven in Zeeuwsch-Vlaanderen alert te zijn voor inbrekers.

In een bedrijf aan de Julianastraat in Heikant is afgelopen nacht ingebroken. Uit het bedrijf is een bestelbus met kenteken VJ-97-NT weggenomen, alsmede een aanhanger met het kenteken WV-45-LV. Ook is een groot aantal gereedschappen uit het bedrijf weggehaald.

Een schadebedrag is nog niet bekend, omdat nog niet alles geïnventariseerd is. (Maar het gaat om een aanzienlijk bedrag, er zijn veel nieuwe spullen bij.) Onder andere werden kettingzagen, zitmaaiers, gazonmaaiers, tuinfrezen, koeienscheermachines, vliegenvangers, schrikdraadapparaten, generatoren, schapenscheermachines en heggenscharen weggenomen.

De daders zijn het bedrijf binnengekomen door een hekwerk te vernielen. Een dag eerder bezocht een Duits sprekend persoon het bedrijf waarbij hij interesse toonde in grasmaaiers. Het is mogelijk dat deze man alvast een kijkje bij het bedrijf kwam nemen alvorens in te breken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren