Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongetje van 5 jaar vermist in Goes

Toegevoegd: 22-04-2023, 13.03 uur
Jongetje van 5 jaar vermist in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - In de omgeving van de Kattendijksedijk in Goes is sinds zaterdagmiddag een jongen van 5 jaar vermist. De politie verspreidde een burgernet bericht. 


De jongen werd begin de middag als vermist opgegeven. Het gaat om een jongen van 5 jaar oud met donkerblond haar. Hij droeg op het moment van vermissing een blauw/zwarte trui met een print van gele letters. Verder had hij een blauwe spijkerbroek aan en droeg hij groene Timberland schoenen. 

De politie vraagt om uit te kijken in de omgeving van de Hollandse Hoeve. Er wordt een politiehelikopter ingezet om vanuit de lucht mee te zoeken.

Heeft u hem gezien? Of heeft u andere informatie die mogelijk kan leiden tot het vinden van deze jongen? Bel dan nu 112.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren