Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 332 km

Man springt van dak Zierikzee

Toegevoegd: 02-05-2023, 11.11 uur
Vorige week stond de man ook al op het dak.
Vorige week stond de man ook al op het dak.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Reinoud Hiemstra

ZIERIKZEE - In de Volkerakstraat in Zierikzee is in de nacht van maandag op dinsdag een man van een dak gesprongen. Dit was niet de eerste keer dat de man op het dak van de woning zat.


Vorige week zat de man al enkele uren op het dak. De straat werd afgezet en meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Ook werd de hulp ingezet van de Dienst Speciale Interventies (DSI). Ook heeft een onderhandelaar enige tijd met de persoon gesproken om hem naar beneden te krijgen. Toen dit niet bleek te lukken, werd een arrestatieteam ingezet om de man van het dak te helpen. 

Omstreeks 00.15 uur in de nacht van maandag op dinsdag zou de man weer op het dak van de woning aan de Volkerakstraat gekropen zijn. Enge tijd later sprong de man naar beneden. Vanwege de ernst van het letsel als gevolg van de val, werd het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam opgeroepen. De traumahelikopter met het traumateam kwam niet meer ter plaatse. De man werd uiteindelijk zwaargewond per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan.g (9-5-2023 om 00:06)
We kunnen het Hebben over hoe erg dit allemaal wel niet is maar de mensen aan dit adres staan in de omgeving bekend als Notoire drugsgebruikers en dit is dus de keerzijde van hun gedrag waar ze allang al iets aan hadden kunnen doen dus waarom zou je hiervoor nog sympathie voor moeten hebben voor de hulpverleners is t erg play stupid games win stupid prizes
R (3-5-2023 om 19:10)
@ Emergo, toch is het waar.als je om wat voor reden dan ook niet verder wilt.is er geen mooie uitweg.je enige is dan.,... Net of dat dan zo tof is.
Kimmenade (3-5-2023 om 18:21)
Loeso, misschien heeft ie juist zijn pillen niet ingenomen. Of moet hij verplicht afkicken van genotsmiddelen. Het is niet altijd beter om nuchter te zijn. We weten het niet. Wijs niet, heb begrip.
Emergo (3-5-2023 om 12:25)
@Peter Quest Als je niet weet waar je het over hebt kun je beter zwijgen.
Loesoe (2-5-2023 om 23:49)
Blijf van de drugs af.
R M (2-5-2023 om 23:19)
Hij is een aantal jaar terug al eens opgepakt toen hij het huis heeft proberen in de brand te steken en vorige week op het dak en nu dit ik snap niet dat het mogelijk is als deze man al vaker door drugs in dit soort situaties is geweest geen hulp krijgt en behandeld wordt diep triest hopelijk wordt het nu eens tijd voor andere maatregelen
Cookie-instellingen beheren