Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksteren
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot N57 Serooskerke (S)

Toegevoegd: 13-05-2023, 11.20 uur
Door: Eugène Harthoorn

SEROOSKERKE (S) - Een automobilist is zaterdagmorgen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de N57 bij Serooskerke op Schouwen-Duiveland. De bestuurder belandde met zijn auto in een sloot.


De bestuurder raakte omstreeks 10.05 uur met zijn auto in een flauwe bocht van de weg en belandde via de bosschage in een sloot. Oplettende passanten zagen het ongeval gebeuren en belden de alarmcentrale. Direct kwamen de politie en ambulancedienst ter plaatse.

De man is door het ambulancepersoneel onderzocht en ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. De auto is door bergingsbedrijf Ista uit de sloot getakeld en afgesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren