Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeval IJzendijke reed onder invloed van alcohol en drugs

Toegevoegd: 14-05-2023, 13.58 uur
De politie heeft de auto van de bestuurder onderzocht.
De politie heeft de auto van de bestuurder onderzocht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

IJZENDIJKE – De bestuurder van de personenauto die zondagmorgen over de kop vloog op de N61 bij IJzendijke was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Daarnaast reed hij onder invloed.


De bestuurder belandde omstreeks 07.30 uur ondersteboven op de Middenweg. Twee mannen en een vrouw die op dat moment in de auto zaten, verlieten de plaats van het ongeval. Het drietal werd op de Turkijeweg door agenten aangetroffen. Hierop is het drietal aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Op het bureau bleek dat de bestuurder, een 20-jarige man, niet in het bezit was van een geldig rijbewijs en onder invloed had gereden van alcohol en drugs. Een GGD-arts heeft op het bureau een bloedproef afgenomen van de jongeman om het gebruik van alcohol en drugs definitief te laten vast stellen.

De twee andere inzittenden, een man uit Terneuzen en een vrouw uit Breda, van 19 jaar oud zijn aangehouden op verdenking van het verlaten van een plaats ongeval. Zij hebben beide een verklaring afgelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (14-5-2023 om 21:03)
In wat voor belevingswereld leven die mensen....nul normen en waarden of enigszins iets van gezond verstand.
vanpuffelen (14-5-2023 om 19:20)
Wat een stommeling. 3 doden had ook gekund .
een Moeder (14-5-2023 om 19:15)
Je zal zo.n piloot tegen komen op de weg . Bizar
mar (14-5-2023 om 19:07)
@ Johan, kan zo al niet snappen dat je een auto kan kopen, zonder dat er sprake is van een rijbewijs. Verzekering enzzz. Kijk als je een auto koopt en je laat een ander rijden, dan moet dat ook in de verzekering vastgelegd worden, mits het een familielid is en deze toestemming geeft.
Michel (14-5-2023 om 18:00)
Wanneer worden we eens verlost van deze aso´s rijders.
p (14-5-2023 om 17:40)
Lekker bezig!!!!!
Cookie-instellingen beheren