Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Schuurbrand in Bluesroute Middelburg

Toegevoegd: 18-05-2023, 17.45 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Een schuur is donderdagmiddag zwaar beschadigd geraakt bij een brand aan de Bluesroute in Middelburg. Eén betrokkene kreeg zuurstof van de brandweer.


De brand ontstond omstreeks 17.00 uur in een brandgang aan de Bluesroute in Middelburg. Direct werden de brandweerlieden van brandweerpost Torenweg in Middelburg met spoed ter plaatse gestuurd. Ook kwamen twee politie-eenheden ter plaatse.

Ter plekke bleek dat er sprake was van een flinke brand die gepaard ging met veel rook. Diverse buurtbewoners hadden al een bluspoging gedaan. De brandweer heeft de vlammen gedoofd en is nog enige tijd bezig geweest met het nablussen van de brand.

De politie heeft de omgeving van het incident afgezet voor onderzoek. Eén betrokkene had rook ingeademd. De vrouw is voorzien van zuurstof.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (18-5-2023 om 18:30)
Mislukte poging tot barbecueën?
Cookie-instellingen beheren