Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 355 km

Vier arrestaties op haventerrein Nieuwdorp

Toegevoegd: 20-05-2023, 07.23 uur
De recherche heeft de zaak in onderzoek.
De recherche heeft de zaak in onderzoek.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Op een bedrijventerrein in havengebied Vlissingen-Oost bij Nieuwdorp heeft de politie vannacht vier personen aangehouden. Mogelijk waren zij op zoek naar drugs.


Volgens de politie werden de vier aangetroffen op en nabij een afgesloten bedrijfsterrein aan de Finlandweg. De verdachten waren volgens de politie vermoedelijk op zoek naar verdovende middelen.

Voor zover bekend zijn er vooralsnog geen drugs aangetroffen. De recherche doet nu nader onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
grensarbeider (21-5-2023 om 13:23)
@Erik. Hoe krijg je het bedacht?! Knap hoor! Maar om je toch nog even verder te helpen; als die top van de politiek met de mafia is verweven, hoeven ze geen steekpenningen te betalen. Die vergunningen geven ze zichzelf toch wel. Graag gedaan, fijne dag verder!
Bert (20-5-2023 om 16:02)
@erik kom eens met de bron van jou bewering dat de politiek hier is verweven met de mafia? Uit je grote duim zeker?
Emergo (20-5-2023 om 11:29)
@Vlissinger Voor wie zouden die drugs eigenlijk. Uw buurman, een familielid, de slager twee straten verder m.a.w. deze criminaliteit wordt door de afnemers in stand gehouden, geen vraag geen aanbod.
Erik (20-5-2023 om 11:25)
@vlissinger dat gaat toch nooit stoppen..dat Word lastig als de top van de politiek met de mafia verweven is.. En vervolgens met al dat geld in grote torenflats of bouwprojecten inversteren en steekpenningen betalen voor vergunningen ..
Vlissinger (20-5-2023 om 08:57)
Mooi dat deze criminelen zijn gepakt. Kennelijk zijn dit stuk voor stuk zwak begaafde mensen die nooit het nieuws kijken of mensen uit het buitenland waar dit niet aan de orde is. Ze zouden dus bij al die havens eigenlijk overal grote borden moeten hangen met daarop de tekst; welkom uithaler, wij bewaken dit terrein tegenwoordig met drones. Pakkans gegarandeerd! De koffie staat al warm voor u klaar in de gevangenis en u krijgt er gratis een strafblad bij. Veel plezier!
Cookie-instellingen beheren