Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 175 km

CO2 cilinder leeggelopen in restaurant Middelburg

Toegevoegd: 26-05-2023, 17.54 uur
Tijdens het incident was het restaurant afgesloten geweest.
Tijdens het incident was het restaurant afgesloten geweest.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De brandweer heeft vrijdagmiddag enige tijd een restaurant op de Markt in Middelburg gesloten nadat er in een kelder een CO2 cilinder was leeggelopen.


De brandweerlieden werden omstreeks 15.20 uur opgeroepen voor het incident. Ter plaatse bleek dat doordat de cilinder was leeggelopen, dat er hoge CO2-gehaltes waren geconstateerd in de kelder.

De brandweer heeft met behulp van ventilatoren verse lucht in de kelder geperst. Door verschillende kleine ruimtes duurde het enige tijd voordat de aanwezige CO2 was verdwenen.De horecagelegenheid is gedurende het incident gesloten geweest voor klanten. Er zijn bij het incident geen personen gewond geraakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren