Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 14 km

Tractor in sloot bij 's-Heerenhoek, één gewonde

Toegevoegd: 27-05-2023, 14.16 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Een tractor is zaterdag aan het begin van de middag in een droge sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeluk gewond.


Het ongeluk gebeurde kort voor 13.00 uur nabij de kruising van de Barbesteinweg en de Beeldhoeveweg. Omstanders schoten de tractorbestuurder te hulp. Na de melding kwamen twee ambulanceteams ter plekke. Zij hebben zich vervolgens over het slachtoffer ontfermd en dit per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

De oorzaak van het ongeluk is vermoedelijk het feit dat één van de wielen van de tractor losraakte. De ter plaatse gekomen politieagenten doen hier nader onderzoek naar. Vanwege het ongeval was de weg ter plekke enige tijd afgesloten.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren