Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval Schroeweg Middelburg

Toegevoegd: 19-06-2023, 09.35 uur
Volgens de politie valt het letsel van het slachtoffer mee. Volgens de politie valt het letsel van het slachtoffer mee.
Volgens de politie valt het letsel van het slachtoffer mee.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Schroeweg in Middelburg is maandagochtend iemand gewond geraakt bij een verkeersongeval. Een fietser kwam ten val na een botsing met een personenauto.


Het ongeluk gebeurde rond 07.30 uur ter hoogte van het kruispunt met de Kanaalweg. Ambulancemedewerkers en politieagenten schoten de betrokkenen te hulp. Volgens de politie is het slachtoffer een 55-jarige man uit Oost-Souburg. De man is met letsel naar een huisartsenpost gebracht.

De politie laat weten dat de automobilist, een 53-jarige Middelburger, door rood licht reed en hierbij de fietser schepte. De partijen handelen de schade af via de verzekering.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dr.acula (21-6-2023 om 12:02)
er zou eigelijk [buiten dat deze man [auto] zelf door rood reed] ook een flitser moet staan bij drukke oversteekplaatsen voor fietsers,en dan kijken hoeveel keer de dezelfde persoon door rood rijd en dan bekeuren. tegenwoordig kan de politie je redelijk makkelijk vinden ,en daarmee misschien levens redden.
jan uit Vlissingen (20-6-2023 om 12:40)
@Ton wij hebben het artikel goed gelezen en het is bekend dat de automobilist door rood reed Onze reacties begrijpend lezen is blijkbaar iets moeilijker.
Arthur (20-6-2023 om 06:47)
Maar veel vaker rijden fietsers door rood, nu dan een keer omgekeerd.
Ton (19-6-2023 om 17:23)
Kees en Jan, goed lezen, de automobilist reed door rood
Kees (19-6-2023 om 16:24)
Door rood word er veel gereden fietsers die in willen halen wat niet past, plots afslaan zonder te kijken...doorrijden en met de gedachte ik heb recht....ik heb een fietsbel...kost nog 10 euro kun je bellen en geef je iemand de kans opzij te kunnen gaan opv heksen. En als het op oranje springt waarom niet willen stoppen...
jan uit Vlissingen (19-6-2023 om 16:04)
@Pdw je ziet het bijna continu dat fietsers door rood licht rijden en de rest van de ooit geleerde verkeersregels blijkbaar zijn vergeten en ja dat is ook voor deze fietsers levensgevaarlijk
Cookie-instellingen beheren