Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

A58 tijdje dicht na aanrijding bij Middelburg

Toegevoegd: 20-06-2023, 17.05 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de A58 tussen Middelburg en Oost-Souburg heeft vanmiddag een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Vanwege de aanrijding is de snelweg ter plekke afgesloten.


Het ongeval gebeurde rond 16.25 uur. Er was sprake van een botsing tussen meerdere voertuigen. Zeker één van de betrokken auto's liep flinke schade op. Omdat één van de betrokkenen letsel had opgelopen, werd ook een ambulanceteam opgeroepen. Deze heeft het slachtoffer onderzocht. Hij bleek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk was de weg in de richting van Vlissingen enige tijd volledig dicht. Later ging één rijstrook weer open. Een bergingsbedrijf is opgeroepen om te takelen. Over de oorzaak van de botsing is nog niets bekend.

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (24-6-2023 om 10:34)
R, kilometerslange file bedoelt u? Kan natuurlijk heel goed met het weer te maken hebben gehad. Sterkte voor iedereen. Met zulk weer nog meer afstand houden, maar ja, als je bijna niks meer ziet... Denk dat veel ruitenwissers de wolkbreuk niet aan konden.. Nog een wonder dat er niet méér ongelukken waren. Jan: niet iedereen is zo dom gelukkig...
Joan (22-6-2023 om 13:34)
Het autotje op het meerendeel van de foto's is niet eens herkenbaar meer te noemen.
Jac (20-6-2023 om 21:10)
Hebben die paar mega buien hier iets mee te maken. Ik heb een stukje niet harder dan 70 kunnen rijden, twas meer varen. Was ook rond de tijd van het ongeluk en ook op de A58
Jan (20-6-2023 om 20:31)
Vooral het telefoon gebruik op de weg tegenwoordig zit iedereen naar beneden te kijken tijdens het rijden, en dan nog raar vinden dat het fout gaat.
r (20-6-2023 om 19:12)
Het gaat niet hard maar de drukte neemt zo toch met 2 auto's af in de spits..
Miranda (20-6-2023 om 18:01)
Hard rijden geen normale afstand, ervoor willen piepen en hard remmen...en nog niet willen begrijpen. Ieder die naar huis wil staat weer vast.tel uit je winst
Cookie-instellingen beheren