Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond na ruzie in Vlissingen

Toegevoegd: 25-06-2023, 03.14 uur
De brandweer van Vlissingen kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen.
De brandweer van Vlissingen kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een man is vannacht in Vlissingen gewond geraakt bij een ruzie. De man is met letsel naar het ziekenhuis gebracht.


De hulpdiensten werden omstreeks 02.00 uur opgeroepen voor een incident aan de Vincent van Goghlaan in Vlissingen. De opgeroepen agenten troffen in de straat een gewonde man aan. Omdat er nog wat onduidelijkheid heerste over wat er gebeurd was, heeft de politie een korte tijd een gedeelte van de straat afgezet.

Na een kort onderzoekje bleek dat de man zichzelf verwond had na een ruzie. De man had hierbij redelijk wat bloed verloren. Het bloed lag over de straat en de stoep verspreid. De brandweer van Vlissingen is ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen. De man is gewond naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (26-6-2023 om 10:41)
Zo zonde he van wat vroeger dat mooie Vlissingen was. Helemaal verloederd, en nu zijn ze aan Souburg begonnen.
Douwe dabert (25-6-2023 om 11:53)
@ middelburger In die wijk zit hetzelfde uitschot als in zuid en douwendeale. Die lui geven nergens om tot er weer eentje het leven laat dan moet er weer een stille optocht komen.
Middelburger (25-6-2023 om 09:47)
Wat is het toch een pracht stadje he ?
Cookie-instellingen beheren