Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse schade bij ongeval Finlandweg Terneuzen

Toegevoegd: 28-06-2023, 20.20 uur
Beide auto's liepen forse schade op door het ongeval.
Beide auto's liepen forse schade op door het ongeval.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Bij een ongeval op de Finlandweg bij Terneuzen zijn woensdagavond twee voertuigen beschadigd geraakt. De hulpdiensten kwamen ter plaatse.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 18.40 uur ter hoogte van Transportbedrijf Verbrugge. Door nog onbekende oorzaak kwamen een bedrijfsauto en een personenauto met elkaar in botsing. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

De beide voertuigen raakten flink beschadigd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Ik (30-6-2023 om 10:12)
@Ik, ik ga er van uit dat dit sarcastisch is bedoeld. Een beveiliger heeft geen bevoegdheid, het is een burger in een soort van uniform met een V op zijn borst. Het hoeft niet de fout te wezen van deze beveiliger in deze casus, maar laatst bij Goes zat er 1 van Elie lekker te bumperkleven. Volgende keer trap ik op mn rem...
Ik (30-6-2023 om 00:32)
Beveiligers zijn net als BOA’s, staan boven de regels.
fietser (29-6-2023 om 11:53)
Er rijden gewoon veel te veel voertuigen, die er niet moeten rijden, door het industriegebied.
Ik (29-6-2023 om 10:25)
Dit heeft niks te maken met opgefokte mensen o.i.d. als je dit parkeerterrein wilt verlaten, zit je precies in een bocht. Mensen rijden hier veel te hard en het riet in de sloot staat erg hoog waardoor je verkeer niet ziet aankomen.
Bja (29-6-2023 om 04:53)
Werkgever van beveiliger heeft genoeg werk. Tijd om uit te rusten is er alleen niet meer. Gek dat er dan wat gebeurd! Lekker doorgaan bij zo'n bedrijf.
Rambo (29-6-2023 om 00:47)
Elie beveiliging, of de bestuurder schuld heeft aan dit feit weet ik niet. Wel weet ik dat ze rijden als zogenaamde voorrangs voertuigen, zonder kennis van zaken op rij technisch gebied, laat staan dat ze het mogen, niet dus. Bumperkleven, hoge snelheid in BBK, door rood rijden etc.
Cookie-instellingen beheren