Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser onderuit Gerbernesseweg Nisse

Toegevoegd: 02-07-2023, 04.22 uur
Het slachtoffer moest mee naar het ziekenhus.
Het slachtoffer moest mee naar het ziekenhus.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Reinoud Hiemstra

NISSE - Op de Gerbernesseweg bij Nisse is in de nacht van zaterdag op zondag een fietser gewond geraakt na een valpartij. De fietser moest mee naar het ziekenhuis. 


Omstreeks 01.30 uur kwam de fietser ten val. Direct werd er een ambulance ter plaatse gestuurd. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen, maar deze hoefde niet meer ter plekke te komen en kon al snel na opstijgen weer retour. 

Door onbekende oorzaak was de fietser op het fietspad langs de Gerbernesseweg ten val gekomen. Door de val was het slachtoffer gewond geraakt. De medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer nagekeken en meegenomen naar het ziekenhuis. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sara (2-7-2023 om 10:54)
Beterschap voor de fietser. Slechte afloop na de zo geslaagde en gezellige rommelmarkt in Nisse.
Cookie-instellingen beheren