Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Pechgeval resulteert in rijverbod in Terneuzen

Toegevoegd: 04-07-2023, 20.44 uur - Update: 05-07-2023, 08.43 uur
Pechgeval resulteert in rijverbod in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - De wijkagenten van Terneuzen hebben dinsdagavond een bestuurder van een auto een rijverbod gegeven vanwege het rijden onder invloed van alcohol. De man viel door de mand nadat hij autopech had gekregen.


De agenten kregen in de loop van de avond een melding van een pechgeval. Ter plaatse aangekomen bleek dat een kleine, witte personenauto een kapotte voorband had. De agenten namen bij de bestuurder een blaastest af. Deze toonde aan dat de man te veel gedronken had.

De automobilist heeft een rijverbod voor een periode van 12 uur gekregen. De agenten geven op sociale media aan dat als de man toch gaat rijden, hij een misdrijf begaat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (5-7-2023 om 08:45)
Gelijk rijbewijs innemen. Korte metten ermee. Je weet dat je nuchter achter het stuur moet zitten. Er moeten eerst dooien vallen voordat zulk tuig gestraft worden.
Pff (5-7-2023 om 07:34)
Daarom ook de aanvullende opmerking minder drinken @Jos
Jos (5-7-2023 om 00:16)
Vervangend vervoer krijg je van de ANWB ook niet als je onder invloed bent, ookal heb je het wel in je pakket zitten.
Ad Jonkers (4-7-2023 om 22:37)
Pechhulp blaast automobilist weg?
Pff (4-7-2023 om 20:56)
Altijd dezelfde met zgn pech, beter lid worden van de anwb met vervangend vervoer dan had hij al dit geleur niet gehad en minder drinken
Cookie-instellingen beheren