Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeehavenpolitie officieel van start

Toegevoegd: 06-07-2023, 17.02 uur
Foto 3 van 5

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (7-7-2023 om 18:45)
@ niet te geloven, waarschijnlijk zijn dit de leidinggevende cq operationele dienders die het team gaan coördineren. Ik werk zelf in de haven en ik ben er blij mee. Havens worden verziekt door uithalers en malefide personen.
Peter (7-7-2023 om 11:32)
Heel goed dat er een aparte afdeling komt, er moet veel meer geld naar politie defensie etc. Verkeerd bezuinigen heet dat. Er komen gigantische bakken met geld binnen in Den Haag. Laten we i.p.v. al ons geld over de grens te brengen investeren in Politie Brandweer Ambulance en Defensie.
Ed (7-7-2023 om 08:41)
@Niet te geloven: Denk ook dat het, gezien de aard van het werk, ook verstandiger is dat de mensen "uit het veld" niet herkenbaar in beeld zijn.
Niet te geloven (6-7-2023 om 22:45)
De mensen die uiteindelijk het werk moeten gaan doen staan niet op de foto... maar die waren waarschijnlijk ook niet uitgenodigd. O ja en de tekst is er al afgespoeld na het eerste regenbuitje.
Cookie-instellingen beheren