Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 99 km

Motorrijder gewond bij ongeluk Ouwerkerk

Toegevoegd: 13-07-2023, 01.07 uur
Door: Eugène Harthoorn

OUWERKERK - Een motorrijder is woensdagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Zuiddijk in Ouwerkerk. Voor het ongeluk werd ook een traumahelikopter opgeroepen maar deze is uiteindelijk niet meer ingezet.


De motorrijder reed samen met een andere mototrrijder omstreeks 21.35 uur in een flauwe bocht van de dijk af. Hij raakte hierbij gewond waarna naast de politie en de ambulancedienst ook de brandweer werd opgeroepen. Rond 22.00 uur werd ook een traumahelikopter ter plekke gevraagd. Een goede 10 minuten later werd de inzet echter weer geannuleerd.

Twee ambulanceteams hebben zich over de gewonde ontfermd en vervolgens is het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft beide motoren geborgen. De andere motorrijder bleef ongedeerd.
 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L.M. van der Wekken (13-7-2023 om 20:04)
Met Bertus op z´n Honda en Tinus op de KTM.
driehoek (13-7-2023 om 13:49)
@bert kaiser zeg dan ook niets
bert kaiser (13-7-2023 om 11:43)
had vast niks te maken met de snelheid
Cookie-instellingen beheren