Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Lichtgewonde bij frontale botsing Poortvliet

Toegevoegd: 22-07-2023, 12.18 uur
Het ongeval gebeurde in een bocht.
Het ongeval gebeurde in een bocht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

POORTVLIET – Bij een frontale botsing in de polder bij Poortvliet is een betrokkene zaterdagmorgen  lichtgewond geraakt.


Het ongeval gebeurde omstreeks 11.15 uur op de Vermuydenweg. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse. Ter plekke bleek dat er in een bocht twee auto’s frontaal op elkaar waren gereden.

Volgens de woordvoerder van de politie is er één persoon lichtgewond geraakt. Agenten ter plaatse laten weten dat er niemand naar het ziekenhuis is gebracht. De beide auto’s zullen worden afgesleept laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (22-7-2023 om 13:31)
Dat bedoel ik, dat het niet meer gebeurd ze scheuren hard in de b wegen fietsers douwen ze bijna weg. En achter de bosjes kun je amper wat zien en gewoon plank gas geven.
Cookie-instellingen beheren