Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon met scootmobiel in sloot Kloosterzande

Toegevoegd: 10-08-2023, 16.51 uur
Door: Roland de Jong

KLOOSTERZANDE - Een oudere man is donderdagmiddag met zijn scootmobiel van de weg geraakt en in een sloot terecht gekomen. Dat gebeurde in Kloosterzande.


Het 75-jarige slachtoffer reed rond 14.55 uur over het fietspad langs de N689. Door onbekende oorzaak raakte de man met de scootmobiel van de weg. Hij raakte volgens de politie eerst een boom en kwam vervolgens in de sloot terecht.

De brandweer kwam ter plekke om de ambulancedienst te helpen de man uit de sloot te halen. De gewonde is op een wervelplank naar boven gebracht. Over het letsel van het slachtoffer is nog niets bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
CJ de Looff (10-8-2023 om 20:17)
Al die scootmobiels moet begrenst worden op 4km per uur ze vliegen als idioten door de binnenstad en schijnbaar ook daar buiten…..
Cookie-instellingen beheren