Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 141 km

Grote zoekactie voor kust van Vlissingen

Toegevoegd: 10-08-2023, 23.52 uur
Meerdere reddings- en hulpverleningsboten werden ingezet bij de zoektocht.
Meerdere reddings- en hulpverleningsboten werden ingezet bij de zoektocht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Voor de kust van Vlissingen heeft donderdagavond een grote zoekactie plaatsgevonden naar een mogelijk in problemen geraakt persoon.


De KNRM-reddingboten Zeemanshoop (Breskens) en Uly (Westkapelle) werden rond 21.05 uur opgeroepen. Al snel werd ook de kustwachtehelikopter die op vliegveld Midden-Zeeland staat gealarmeerd. Ook het politievaartuig P41 sloot zich bij de zoekactie aan. Naast al deze boten hielp ook Multraship bij de zoektocht. De boten hebben gezocht vanaf Vlissingen tot aan de kerncentrale bij Borssele.

Het is niet bekend of er daadwerkelijk iemand in het water is gezien. De hulpdiensten hebben tot ongeveer 23.30 uur gezocht en zijn toen zonder resultaat naar de posten terug gekeerd. Een woordvoerster van de Kustwacht laat weten dat de zoektocht is gestart nadat er op de kant meerdere stuks kleding waren aangetroffen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren