Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Politie treedt woning binnen na overlastmeldingen en vindt drugs

Toegevoegd: 23-08-2023, 15.31 uur
De bewoner heeft een dagvaarding ontvangen.
De bewoner heeft een dagvaarding ontvangen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie heeft vanmorgen in een woning aan de Westerscheldestraat in Middelburg drugs aangetroffen. De politie trad de woning binnen na overlastmeldingen.


De politie trad vanmorgen omstreeks 09.00 uur met meerdere eenheden de woning binnen. Buurtbewoners hadden klachten ingediend bij de politie van overlast. Volgens hen zou het een komen en gaan zijn van junks.

In de woning vond de politie 14 gram cocaïne en 20 gram heroïne. Daarnaast heeft de politie geld in beslag genomen. De bewoner heeft een dagvaarding ontvangen. De gemeente is in kennis gesteld van de vondsten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
r (25-8-2023 om 09:17)
Zou voor geen goud willen ruilen met een agent, slecht salaris onreglmatig werk en gevaar. maar dals er rotigheid is te verwachten zie geen mens , een deuk in een auto 4 wagens met 2 man met handen in de zakken kijkend naar de file die ontstaat omdat ze onderzoek doen. Waar zijn de door de wijk wandelende aanspreek punten en de agenten die iedereen kennen en alles weten van de wijk.
Ultiem woongenot (24-8-2023 om 12:05)
Dat is goed nieuws. Laat ze maar eens de hele straat daar opschonen. Vorige week Zaterdag was er een junk van niet Nederlandse afkomst die over straat besloot te rollen. Mensen bedreigde en voor racist uitschold wanneer men er iets van zei. Maar is al jaren overlast van junks en dealers hier en zijn zij het niet dan heb je nog een sociaal pension die niet zo goed is met hun screening. Bijzonder dat er nu toch iets aan wordt gedaan. Nu de rest nog.
bennie (23-8-2023 om 22:19)
Ons woongenot is jaren al lang om zeep geholpen. Nu weer een (door de politie en verhuurder)( Woongoed oogluikend een coffee shop toegestaan. En dan zegt de wijkagent van schakel maar buurtbemiddeling in???????????? Ja vraagtekens want met zulke lui ga ik niet in gesprek. Iemand die harddrugs gebruikt kun je geen LETTER van geloven!!!!!!! Wij overlast Hun het genot. Bedankt Woongoed!!!!!!! En wijkagent regio zeeland west Brabant
piet (23-8-2023 om 19:01)
ja geweldig, het lijkt heel wat , deze "actie ", in de meeste gevallen , is het : geen tijd (zin) , moeilijk, geen bewijs .........
kokojoko (23-8-2023 om 18:12)
bob omdat het geen fijn wonen is tussen die waar de hersens van beschadigd zijn, het neemt overigens toe en er zijn mensen die graag en goed woongenot hebben,. helaas kun je de dealers kun je de dealers niet naar Amsterdam sturen, daar hebben wij geen religie over, maar we zien wel graag gaan.
bob (23-8-2023 om 16:29)
@Jo de Koeck; Hoe krijgt u die onzin bij elkaar bedacht zeg.
Cookie-instellingen beheren