Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Politie treedt woning binnen na overlastmeldingen en vindt drugs

Toegevoegd: 23-08-2023, 15.31 uur
De bewoner heeft een dagvaarding ontvangen.
De bewoner heeft een dagvaarding ontvangen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie heeft vanmorgen in een woning aan de Westerscheldestraat in Middelburg drugs aangetroffen. De politie trad de woning binnen na overlastmeldingen.


De politie trad vanmorgen omstreeks 09.00 uur met meerdere eenheden de woning binnen. Buurtbewoners hadden klachten ingediend bij de politie van overlast. Volgens hen zou het een komen en gaan zijn van junks.

In de woning vond de politie 14 gram cocaïne en 20 gram heroïne. Daarnaast heeft de politie geld in beslag genomen. De bewoner heeft een dagvaarding ontvangen. De gemeente is in kennis gesteld van de vondsten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo de Koeck (23-8-2023 om 15:44)
Woning toewijzen aan iemand anders, voorzover die in die wijk willen wonen, dealers dan maar concentreren in Amsterdam en omgeving, makkelijker voor controle. Er lopen al genoeg personen rond met hersenbeschadiging door drugs, tujs om aan te pakken, maar ons linkse kabinet juicht deze toestanden juist aan, zijn ze zelf ook afhankelijk?
Cookie-instellingen beheren