Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ernstig ongeval Kaaiweg Borssele

Toegevoegd: 31-08-2023, 18.37 uur - Update: 01-09-2023, 19.24 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - In Borssele zijn donderdagmiddag twee personen gewond geraakt bij een ernstig verkeersongeval. Een auto kwam in botsing met een scooter.

De aanrijding vond rond 16.35 uur plaats op de kruising van de Kaaiweg en de Ossenweg. Naast twee ambulances en een rapid responder werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Het traumateam was rond 16.55 uur ter plekke. Omstanders schoten te hulp in afwachting van de komst van de hulpdiensten.

Twee gewonden werden met ambulances afgevoerd naar het ziekenhuis. Eén van de ambulances vertrok met spoed. Over de verwondingen van de slachtoffers is nog niets bekend. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Verkeersspecialisten van de Forensische Opsporing gaan ter plekke sporen veilig stellen. De weg was rond twee uur na het ongeluk om die reden nog altijd afgesloten voor al het verkeer.

Op de bewuste kruising vond half maart ook een ernstig ongeluk plaats.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk Jansssen (4-9-2023 om 16:52)
Zo te zien aan de foto's beide typisch in het zwart. Zwarte auto, zwarte scooter. Daarbij bewolkt weer. Een recept voor een....
ger (2-9-2023 om 08:00)
zo te zien aan de sporen op de foto's lijkt het erop zoals je zo vaak ziet tegenwoordig in het verkeer "kan er nog net voor piepe" jammer dat het dan af en toe boem en pijn is want de ander dacht dat misschien ook wel "ik ga ff door". sja regels en voorzichtigheid is een vreemd iets geworden en het lijkt wel dat we er ons steeds minder aan houden uitgezonderd een aantal fatsoenlijke, dus niet klagen maar dragen als het mis gaat...
Ano (1-9-2023 om 18:43)
Voor iedereen die hier gaat discuseren over hoe of wat. Gedraag je even. Of doe alsof je volwassen bent. Denk even aan de slachtoffers waarvoor dit erg triest is.
fietser (1-9-2023 om 13:45)
De weg is overzichtelijk genoeg, Kruising is een plateau. We waren er niet bij, weten niet of de scooter uit de zijweg is gekomen en mogelijk nog gedacht voor de auto over te kunnen. Het regende flink, te laat gezien of te ver gekeken!? Is 60km/u weg. Sterkte voor beide bestuurders. Hopelijk komt het voor beiden weer goed. Schade is enorm moet een harde klap zijn geweest.
Jaap (1-9-2023 om 12:27)
Beste Bertus ga er eens kijken in de praktijk valt het erg tegen met het overzicht
Bertus (31-8-2023 om 21:28)
Jaap, maaien? als ik de fotoos bekijk is de kruising overzichtelijk. Snelheid aanpassen en kijken? Maar er wordt onderzoek gedaan, dat zal uitsluitsel over de oorzaak geven. Sterkte voor slachtoffers en alle betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren