Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot Meliskerke, bestuurder afwezig

Toegevoegd: 02-09-2023, 07.49 uur
Door: Eugène Harthoorn

MELISKERKE – Meerdere hulpdiensten zijn zaterdagmorgen opgeroepen voor een ongeval aan de Kelderweg in Meliskerke. Of er iemand gewond is geraakt, is niet bekend.


De alarmcentrale kreeg omstreeks 06.45 uur de melding binnen van een personenauto die in een sloot lag. Direct werden de politie en ambulancedienst ter plaatse gestuurd.  Ook werden de brandweerlieden van Oostkapelle en de Middelburg opgeroepen. Of deze zijn ingezet is niet bekend.

De politie trof ter plaatse een personenauto aan die in een flauwe bocht in de berm was beland en in de sloot tot stilstand was gekomen. Er was alleen geen bestuurder meer te vinden. Of de bestuurder gewond is geraakt, is niet bekend. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (2-9-2023 om 11:18)
Ik vraag mij alleen af hoe die bestuurder eruit is gekomen. In mijn fantasie was er helemaal geen bestuurder.
Vlissinger (2-9-2023 om 09:42)
Ze moeten dit soort kneuzen die de plek van het ongeval verlaten gewoon bestraffen als iemand die veels te veel alcohol op heeft. Dit gedrag komt veel te vaak voor en de reden laat zich wel raden. Maar nog steeds staat hier maar een relatief lage boete op dus loont het nog steeds om dit te doen. Net als die gekken die veelvuldig hun afval op straat dumpen en nog steeds geen hoge boetes. Het lijkt wel of ze de narcistische idioten willen beschermen. Dom land.
Piet Friet (2-9-2023 om 09:20)
Die zal wakker worden met hoofdpijn.
Loesoe (2-9-2023 om 08:45)
Eigenaar vd auto heeft al vroeg bezoek gehad en de boodschap gekregen dat de verzekering niks uitkeert .en een testje moeten doen...
henky (2-9-2023 om 08:37)
Je kunt dit haast wel raden als de bestuurder(ster) er niet meer is ?en zijn ook niet vaak de eerste 24uur niet te vinden.
Ad Jonkers (2-9-2023 om 08:10)
De bestuurder zal wel een rondje gaan "joggen zijn". Als voorbereiding op "het grote jokken"......
Cookie-instellingen beheren