Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer knipt dak open na botsing Sas

Toegevoegd: 31-05-2007, 20.01 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Bij een aanrijding in Sas van Gent zijn woensdagavond twee personen gewond geraakt. Eén persoon moest uit haar auto worden bevrijd.

Rond 18.20 uur kwamen op de kruising van de Ivoystraat en de Burgemeester Wautersstraat twee auto's met elkaar in botsing. Toen de ambulancebroeders arriveerden zat in één van de auto's iemand met nekklachten.

Omdat altijd van het ergste wordt uitgegaan bij een dergelijk ongeluk werd de brandweer ter plaatse gevraagd voor een gecontroleerde bevrijding. Deze ging vanuit Axel ter plaatse met een hulpverleningsvoertuig. Vanuit Sas van Gent ging een tankautospuit ter plaatse.

De brandweerlieden hebben het dak van de auto geknipt om het slachtoffer op een veilige manier uit de auto te halen. De beide slachtoffers zijn overgebracht naar een ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren