Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing auto-fiets in Ellemeet

Toegevoegd: 03-09-2023, 19.38 uur
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

ELLEMEET – Een fietser is zondagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Recreatieverdeelweg bij Ellemeet. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 16.45 uur. Volgens een ooggetuige ging het mis toen een automobilist de fietsers voorrang gaf. Een tegemoetkomende automobilist zag dit te laat en kwam in botsing met de fietser. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

De gewonde is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de betrokken partijen geholpen bij het invullen van de schadeformulieren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WielrennerT (4-9-2023 om 10:38)
Dat krijg je ervan als verkeersdeelnemers de verkeers/voorrangregels, goed bedoeld, veranderen. Als een fietser haaientanden heeft, geef ze dan ook niet voorrang. Dit leidt tot verwarring en ongelukken.
Ja-Ja (4-9-2023 om 08:55)
Aan fietser .Prima weg.Ik rijd er regelmatig . Haaientanden op de weg is stoppen. Goed rechts en links kijken en is weg vrij dan pas door rijden. Niks aan de hand.
kees (4-9-2023 om 07:37)
Eerder dit jaar op exact de zelfde plek het zelfde gezien. Automobilist vanaf de Brouwersdam stopt om voorrang te geven aan een oudere vrouw die op dezelfde plek als op de foto's stond. Deze vrouw wil dus oversteken, maar vergeet dat er van schuin achter haar over de rotongde ook een auto kwam, die haar geen voorrang gaf. Dat ging net goed
fietser (3-9-2023 om 21:22)
Voorrangsfoutje weer, volgens mij moet je hier ook weer bekend zijn met de situatie om dit te begrijpen. De weg is smal en er lopen maar 2 fietspaden.
Cookie-instellingen beheren