Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 17 km

Fietser gewond bij aanrijding in Goes

Toegevoegd: 08-09-2023, 08.55 uur
De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.
De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding op de Dirk Dronkersweg in Goes is vrijdag tijdens de ochtendspits een fietser gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


De fietser kwam rond 08.10 uur in botsing met een personenauto. Volgens een woordvoerder van de politie liep het slachtoffer schaafwonden op. De fietser klaagde over pijn aan een been en een enkel. Het slachtoffer is voor controle overgebracht naar een ziekenhuis, aldus de politie.

Politieagenten hebben van de betrokkenen een verklaring opgenomen. De betrokken auto hoefde niet getakeld te worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan uit Vlissingen (8-9-2023 om 11:47)
@fietser, waar in het artikel staat dat de automobilist(e) schuldig is? Fietsers van tegenwoordig zijn op de fiets met alles bezig behalve met de geldende verkeersregels.
fietser (8-9-2023 om 09:51)
Zijn automobilisten nu zo op andere dingen geconcentreerd, bestemming of navigatie dat ze vergeten op kruisende fietsers op het fietspad te letten. Sterkte aan de fietser en hopen dat het meevalt.
Ja-Ja (8-9-2023 om 09:36)
De betrokken auto hoefde niet te worden getakeld.?? En de bestuurder van de auto had niets .?? Slimme jongens die politie!!!
Cookie-instellingen beheren